//TAKE MY HEART
Langit x selalu mendung,,,
Wednesday, June 10, 2015 @ 8:45 PM | 0 Comment [s]

I dont know why emotional sangat. to much kerja weyh.. rase mcm xde life pulak.. gaji x sampai 3k dah mcm ape. xtau ape yg buat aku upset, nak marah, rase nak meluahkan. tapi xde org boleh dengar. aku rasa nak nangis sangat. 

1 june 2015... 1st day as Account Executive kat Legoland Hotel. Damien mmg seorang boss yang baik. really appreciate me to come back. aku mmg sedia kala tahu yg start may ari tu acct exec untuk AP Hotel mmg kosong. dan mmg tunggu kedatangan aku 1 june ari tu. to many invoices not pay yet. buat aku kelam kelibut dengan baru nak belajar, dengan tekanan yg due date yang mcm boleh buat tapi hakikatnye x boleh nak buat sebb aku baru nak belajar so terkial kial.. pressure sangt bila belum habes yg ni, yang tu pulak nak kene buat. ehh memang nak maki,, tapi nak maki siapa? Invoices?? 

balik x pernah pukol 6. mesti dalam 6.30 mcm tu. tu pon tadi aku mmg nak tinggalkan kerja aku sebb dah lambat. kene faham, aku tompang orang pegi n balik keje. orang tu dah stop buat keje, aku pon kene lah paham yg dia pon nak balik.. 

tapi hopefully,, for beginner like me, pressure tu hanya laha sebulan sahaja. start bulan 2 3 kalau aku still in pressure, aku berenti. 
adakah orang lain pon mcm ni jugak? aku tertanya tanya..


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.