//TAKE MY HEART
Selamat Pagi Kawan
Saturday, April 4, 2015 @ 8:40 AM | 0 Comment [s]

assalamualaikum,,
what a boring day. aku dah bangun pagi2. mmg biase bgn pagi2 nak buat mcm mane.. pastu x tau nak buat apaa,.. matilanakk..

know what.. im going to serawak pada asal perancangan lah. hahahaa so many people know i will tender and going to serawak with my parent. tapi tapi tapii. aku kan... di panggil boss.. nak wat acane,, boss panggil kene lah pegi jumpe dia. dah lah aku selalu nak kene marah ngan dia tapi x jadi. hahahahahahahahahahahaahaaaa 

she said just waiting for the offer letter from HR. aaaaaaaaa.. tu lah mase Kelly ade xnak buat siap2.. kan senang. ni kelly xde aku pon tergendala semua projek.. 

tak tak.. sekarang ni kalau aku stay,, aku nak duduk mane.. thats a problem.. and and and nak pegi keje naik ape lah nok... 
abah kate nak atok saim nanti dia datang hantar dan amek aku gi keje. free.. eh.. x pe ke.. x susahkan dia ke..... rumah acane rumah??? rumah?? aaaaaaaa dok bawah kolong lah aku nanti..

eh cakap pasal marah ari tu,, aku ni asyik nak kene marah je.. seram jgk aku.. hahahahahhahahahahaa
she said "banyak salary, banyak lah tanggungjawap..."

misal kate aku sambung.. hopefully director baru si cs tu ok lah dalam mengetuai kami..
insyaAllah..






Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.