//TAKE MY HEART
Barang Yang Lepas Jangan Dikenang
Tuesday, November 25, 2014 @ 10:28 PM | 0 Comment [s]

people come and they go..
suddenly.
just like a miracle, we get know other people and being friend of us. 
its doesnt mean we forget all who in our past.
maybe not in my mind but they will be in my heart,, 
alwayss..
aku.. ada bende aku pernah menyesal. and mostly,, sampai sekarang aku ingat dan tetap mengganggu fikiran. tak tau sampai bila. tapi kalau di layan,, aku boleh jadi gila.
kadang kadang bila sesorang, mula la nak teringat. dan waktu tu aku akan cube kawal. seriously,, mmg boleh buat stress.


aaaaaaaaahhh tukar topik... aaaaaaaaa(bukak mulut besar2) aaaaaaaaa taknak kejeeeee.. aaaaaaa.. taknakkk... 1 December 2014. start lah keje aku sebagai Account Assistant kat Legoland nuuu.. gune transkrip sementara. transkrip yg betul punye lecturer aku kata keluar lagi 3 bulan. haa, dia suruh pi mintak keje pakai result SPM. kau raseeee,, ade ke org nak amek. tapi actally, ade je org nak amek. cumenye,, malas nak gi cari je. haha
kontrak 6 bulan, so ok lah tu, 3 buln tgu transkrip. 3 bulan lgi, mintak keje. 
lepasni xde lah nak update bende ni every day.. waktu cuti ni jelah dpt buat. (cuti lah sangat!) (lebih kepada tanam anggur je sebenarnye). 


ops.. aku ada misi ni nak buat. ti aku citer. yg mane baca ni. doakan jelah aku berjaya buat misi aku tu! AMIN


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.