//TAKE MY HEART
#xdehalbro
Friday, May 2, 2014 @ 10:43 PM | 0 Comment [s]

korang rase korang tak buat salah.. korang rasa korang mcm dah betul..
kalau dah fikir mcm tu.. alhamdulillah lah kalau betul korang x buat salah..
atau mungkin aku terlampau mengikutkan emosi..

alang alang aku mmg selalu ditinggalkan dan selalu aku yg terhegeh hegeh.. haa kali ni tak apa.
aku kalah.. aku undurkan diri..
impian aku satu je sekrg ni,, habiskan semeseter terakhir aku tanpa korang. 
sebab aku mcm kusyen, langsir yang ada tapi korang tak nampak..
ha dari hati aku sakit,, lebih baik aku undurkan diri..
terima kasih untuk semua.

any activity about korang,, just exclude kan je aku..
kire mcm aku x tersenarailah gittuuwww..
make it simple.. 
just pretend not know me from the beginning


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.