//TAKE MY HEART
writing
Friday, April 18, 2014 @ 12:35 PM | 0 Comment [s]

assalamualaikum.. lama juga tak update blog.. sejak-sejak naik sem last ni,, rase malas nak taip.. keje me"lagha" je.. haha
anyway yeahh,, im final year student.. last semester.. so ecxited! but,, well nak kene fikir pasal praktikum kat mana.. nak cari company lah,, ape lah.. susah ahhh...

sepanjang x update blog,, bnyk benda jadi.. kucar kacir semuanya.. kalau nak cerita semua kat sini rase boleh patah jari nak menaip.. tpi yg seronoknye, korang ah.. yg baca.. serius weh,, dah macam drama slot yg ptg kol 7 tu.. tu lah cocottt.. pegi lagi tgok drama.. kan dah terkene balik..
hmmm..

xpe lah semua tu ada hikmah.. 
ermm. aku doakan,, abah dipercepatkan dan dipermudahkan untuk beli rumah lain.. amin!
dah tak tahan duduk rumah sekrg ni. mcm mcm hal..

anyway,, im very miss my seniors geng.. kak wana, kak wani, kak faizzah, abg hafiz, abg rahman dan sewaktu dengn nya... im very2 miss them..

my laptop kne format ari tu.. x buat bekap.. so abes sume gmbar xde.. hmm
so sad face.. haha 


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.