//TAKE MY HEART
duit tak turun dari langit
Sunday, January 12, 2014 @ 10:14 PM | 0 Comment [s]

hai alls! 
assalamualaikum.
tetibe terpikir. mcm ne kalau hidup aku jadi org kaya one day nanti..
satu je aku terpikir..
aku nak settle semua hutang hutang aku..
mcm banyak je kan..
hahaa. for sure ptptn dalam senarai.
kalau x langsai kan hutang tu, x boleh lah nak study abroad.
uhuk uhuk (terbatuk jap)haha
hutang aku ngan semua orang..
nak settlekan..
baru hidup aku akan tenang!

tpi kalau aku x jadi orang kaya pon, aku tetap akan bayar. cume cepat atau lambat. tu je.
nggeee...
kereta ke, rumah ke, vacation ke,, aku x dulik.. 
tolak tepi dulu.. settlekan hutang.. baru pikir nak buat apa dengan duit tu..
orang kaye kan.. hahaha

tapi hakikatnye.. terimalah..
duit x turun dari langit.
kene berusaha.
yer! jangan malas malas! ni belajar pon malas.. 
apa nak jadi!!!! :)




Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.