//TAKE MY HEART
sepetang bersama Universiti Utara Malaysia
Saturday, December 14, 2013 @ 9:42 PM | 0 Comment [s]

14/12/2013
woooiii... i am a arrogant person! 
percaya tak?? 
sila jangan percaya dan jgn buat andaian saat tidak mengenali diri ini..


sebenarnye nak citer pasal.....
..................
................
sepetang bersama girlfriendsss!!! hanya 5 org je yg ikut sesi photography.. hahaha
sebab kereta cukup untuk 5 orang sahaja... maklum lah final year kat uum.. tapi sorang tu bukan final year lah... hahaha (sebok je)...
anyway tadi,, roomate ajak pergi beli barang kat cmart changlun.. barang2 bilik banyak habis.. jadi,, kawan kawan yang lain nak ikut,. 
memang rancang nak pergi bg rusa makan... sebab roti kat bilik dah expired. 
so the 1st place tempat kami photography adalah di ,,, kandang rusa!!!






dekat kawasan kandang rusa ni,, ada pulak pasangan pengantin ambil gambar.. tapi bukan dengan rusa lah,, dorang pergi kat bawak pokok2 besar.. yang pasti ia CANTIK!!


lepas tu ingt nak ke kandang ostrich.. tpi ter berhenti pulak di depan dewan muadzam shah UUM.. tempat ni popular di kalangan  senior2 yang dah konvo.. time konvo,, antara tempat wajib ambil gambar adalah di sini.. jap eh.. ce tengok bawak.. ce gok bawah...
mcm cantik je.. mcm comel je.. mcm eerrrrr krik krik. hahaha




























this is our Dewan Muadzam Shah Universiti Utara Malaysia.

credit to: Jannah ayub
starring by: ayu, echot, yuha, yana
(starring sangat)
haahhahahaaha




Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.