//TAKE MY HEART
gila? aku? **senyum sinis**
Tuesday, December 31, 2013 @ 10:37 AM | 0 Comment [s]

haha
serius weh.. sekali aku kene tolak,, aku dah x pergi cari dah.
kalau aku ajak,, xnak pergi.. lepas tu mmg aku x ajak dah.. sama jugak mcm aku mintak tolong, pastu orang xdpt nak tolong, aku terus dah x mintak tolong dia lagi lepas ni. so no wonder kalau lepas lepas tu aku x mintak tolong ampa ampa semua. 
tapi jgn risau, probability aku untuk tak tolong orang orang yg mcm ni if diorang ade poblem, rendah je.. bukan nya aku ni jenis mcm tu..
eh tapi pernah dengar tak?
WHAT YOU GIVE YOU GET BACK.
hahaahaa jgn risau, dengan aku,, 
mmg ko akan dpt balik apa yang kau buat. 
psiko?
aku psiko?
ok aku terima tu.. 
HAHAHA

LIFE IS AN ECHO.. tau x apa tu echo? ni mesti x pernah masok gua. alah.. x pyh cari gua kalau nak echo.. pergi rumah kosong,, pastu kau panggil nama kau.. aisha! lepas tu ada suara lain yang akan pgil nama kau beberapa kali sampai lah semakin hilang hilang hilang... tu lah echo.. 

what you send out - will come back
what you sow- you will reap
what you see in others- is exist in you
what you give- you will get it back
do not judge-so you will not be judged? ahh typical malay,, x judge pon,, orang akan judge kita balik.
mcm echo tadi.. ada radiation.
radiate and give LOVE- and LOVE will comes back to you


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.