//TAKE MY HEART
DINNER BIFB FINAL YEAR STUDENT "HAVOC"
Saturday, December 14, 2013 @ 10:31 PM | 0 Comment [s]

ok.. dah alang-alang laptop depan mata, mood nak update pon okay,, soooooo...
lets update some more!!!!!

ok!! bersedia!!! satu!! dua!!! mula!!!!
12/12/2013 ari tu.. kami student BIFB final year student yang havoc buat makan malam,, 
Dinner bersama di kuala perlis...
this is our first time gathering together...
not bad, 6 kereta.. 


ni antara yang pergi.. nampak sikit.. tapi happening sgt... 
RM25 seorang.. 
Samudera Restoran Kuala Perlis...
tingkat 2 untuk privasi..
ada toilet yg bersih, tempat makanan yang bersih,, nampak lah air laut kat tingkap,,
pastu makanan pun sedap.. boleh laaa.. haha
pastu ada karoke.. tapi hari tu kami x karoke pon..














semoga Allah menjaga dan melindungi setiap manusia yang ada di dalam gambar ini...
semoga ikatan yang terjalin utuh di bawah rahmatMU YA ALLAH.. AMIN


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.