//TAKE MY HEART
Convocation DAY!!
Tuesday, December 10, 2013 @ 11:35 AM | 0 Comment [s]

tadaaaa.... MY CONVOCATION DAY!! hahahaha
HAPPY ME!.

LOVE MYSELF!
SELFIE...


not laaa... not my convocation day.. i still need to study in Malaysia (bajet mcm duduk kat england)
anyway,, ni convocation day for my brotha and sista.. .Mr. Rahman Shafiq dan Miss Syawana Amirludin.
i very love this TWO to person.!! HUGS!!!


THIS IS MY BROTHA! Mr. Rahman Shafiq... sebenarnye,, its not his convocation day, but dia datang support kak wana punya convoo.. so suweett... dia punya convocation day,, esok nya...

tapi kami suruh juga dia pakai jubah.. and bergambar dengan kami.. yeay!!
we are happy family! (tetibe)

tadaaaa... this is my sistaaaa.... Miss Syawana Amirludin.. dia ni kalau nak citer lah.. aku paling takot ngan dia lah sebenarnye.. sebb dia je yg larat nak marah aku.. hahaha yang lain,, marah juga.. tpi x takut pon.. wakakakaaaa... tapi yang penting,, hati dia baik... ILOVEYOU.. MUAH MUAH


i love berborak ngan abg rahman,.. sebab apa yg dia cakap,, buat aku nak dengar.. 


nampak x aku pegang apa tu.. sebenarnye itu hadiah untuk kak wana.. dalam tu ada,,, COKELAT yang banyak!!!!!!!!!!!!!!!! 


abg rahman buy a bouquet of flower! to her!!! so suweett!


hahaa yang ni,, selalu kak wana je marah aku.. kali ni aku pulak marah dia.. dah konvo still lagi nak buat peace jari tu.. hahahaaa 


dah kene marah,, mari elok gambar.. hahaha mcm 1st time je aku marah kak wana.. dah lah lama tak jumpa.. ekekekekee



ok tadaaa.. ni pulak aku nak selfie dengan kak wana.. 
"kak wana,
mase tengok akak turun tangga nak dtg pada kami, time tu aisha rase rebak,, tapi wat lek,, wat kul... haha
lepas tu dah salam akak,, still rase nak mengalir,, sebb lama tak jumpa!!... tapi buat buat macho... pastu akak tgok aisha,, ajak amek gambar,, time tu,, still dpt kawal perasaan.. SO,,saya berjaya untuk mengawal emosi saya pada hari itu..." (tu je nak citer).. HAHA


ok time ni.. rasenye nak balik dah kot... sebb x solat asar lagi,, 
hmm rase sekejap sgt kita jumpa.. rasa mcm mcm mcm nak nangis waktu tu.. tapi takot kene bahan ngan bebudak ni,, so saya tahan tahan tahan.. hahaha


ok ni kad yang izzah buat.. gambar semua dicuci oleh saya.. hehe




my gelfrenssss.. my sistassss...


my brotha n sistaa... hugsss!!


dorang x sabar nak konvo sebenarnye.. xpe abg hafiz n kak faizzah,, kan konvo next year kan.. aisha 2 years lgi.. HUWAAAA.... 

maaf abg rahman,, x dpt nak hadir masa konvo abg yang esok nya.. 
tapi malam sebelum tu aisha, ekin teman abg gi pesta konvo kan..
:)
best sgt.. dapat spent time.. jalan-jalan kat pesta konvo uum yg ada apa pon x tau lah kat situ...
ahahaha abg rahman yg belanja!!!!!.. dia kata anggap dia mcm outsider.. tapi dia yang belanja.. adoii..

lepas tu.. malam esok nya pi makan kat arau.. STEAMBOAT!!!!! yeay! abg rahman jugak yang belanja..

***wishes for both of you.
***Mr. Rahman Shafiq dan Miss Syawana Amirludin

i will miss you both!!
i will alwayssss remember what we have done together,,
both of you.. are the person i trust most...
YA Allah,, 
KAU  PELIHARALAH MEREKA BERDUA, DARIPADA KEMUNGKARAN DAN BIMBINGLAH MEREKA KE JALAN YANG DIREDHAI MU..
SESUNGGUHNYA, MEREKA SEORANG SAHABAT, SEORANG KAKAK, SEORANG ABANG YANG BAIK... JADIKANLAH MEREKA SEORANG ANAK YANG SOLEH DAN SOLEHAH.. BERILAH MEREKA KEJAYAAN DI DUNIA DAN AKHIRAT.. SESUNGGUHNYA KAU MAHA MENGETAHUI DAN MAHA MENGASIHANI..
AMIN!

YOU ALWAYS IN MY HEART!!!!!!! HUGSS AND KISSES

***update*** 20/12/2013

ni pic abg rahman baru masuk kat fb..










Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.