//TAKE MY HEART
CUTI CUTI STUDY
Thursday, June 6, 2013 @ 10:07 PM | 0 Comment [s]

ok... aku ade exam 8hb nnti... warrgghh.. paper mikro. paper yg aku pulun time kat matrik dulu.. 
hmm...
aku study,, faham concept. tapi ia agak berbeza dgn mikro mase sekrg ni.. i mean.. peringkat universiti.. 
ade tambahan... so kene study.. nak x nak,, kene faham kan jugak..
tapi... ni aku sempat jgk update blog.. hahaha
jom tgok ape aku buat cuti time2 study ni... 
hihihih

ok.. ni "baby"... aku selalu main main ngan dia. peluk dia kuat kuat..
baby ni amat comel.. senyap je.. x mcm tamtam.. hehehe

ni dorang tgh gadoh.. aku jugak kene leraikan.. ade sekali tu,, aku sendiri cari nahas.. cube masuk campur urusan dorang.. hehehe ape lagi.. kene "cakaran emas laaa"


ari tuh kitorang kemas surau.. dah 2 minggu jugak kami menetap di surau ni...
dah menetap,, pandai2 lah bawak diri.. kene kemas sikit sikit..

solat jemaah sama sama

makan sama sama.. tido pon sama sama.. peluk peluk.. hahahahahaaa 18sx..

saje nak interfrem..

ok.. ni tamtam... suka ikut sy.. tido dgn saya.. comel nye.. meskipon dye hitam.. tapi dia amat manja.. dan ganas... ahaha

ok.. aku rase.. erm.. rase. x pe.. tgok next entry nnti lah...

ok.. i got rilakuma.. from him..

ni kami sambut besday ain yg ke 21.. :) PARTY TIME..

ok dah.. nak study.. bye






Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.