//TAKE MY HEART
luah meluah
Tuesday, May 14, 2013 @ 11:03 AM | 0 Comment [s]

IM just want to tell that,, im confius... stressful.. and tired....
confius sebab??? sains sosial! perlu ke x buat video lain..............
nanti kene condemn ngan lecturer... arghh... sesuai ke x tajok tu...
stress sebab.. dateline sume pada hari yg sama dan kalau x same pon,, dekat2..
mcm hari ni je,, aku kene pi HEP  hantar RP kat coach,, tpi x gi lagi pon.... coach x reply sms ak.. dye kate klo nak dtg bilik,, sms... takot dye xde kat bilik,, pi meeting... hari ni incharge PA SYSTEM (AJK LOGISTIK) untuk program dpp tm mengimbau kenangan.. pastu ,,, borang sticker kene hntar last due date esok.. pastu usul fiqh kene edit hntr bila tah..., sains sosial kene wat video present hari khamis,,
OHMYALLAH

NASIB BAIK,, segala surat untuk UUM SUMMER CAMP DAH SETTLE.. sepenuhnya...
alhamdulillah....




Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.