//TAKE MY HEART
LONG WEEKEND...! opsssss
Friday, May 3, 2013 @ 8:02 PM | 0 Comment [s]

assalamualaikum!
waalaikumsalam...
know what?? ak lapar sekrang ni.. ari ni dah hari jumaat.. kami di sini start cuti hari selasa.. so sy sudah bercuti dah masok hari ke 5.. fuaahhh.... mmg seronok cuti tanpa diganggu oleh sesiapa pon..
In Shaa Allah malam ni akan start buat segala assignment.. hihuhihuuu meskipun roomate i balik,, member rapat i pon balik,, tapi kami kat sini ramai.. ada biha, ayu, yanti, yana, zakiah, hasanah, rumate dia,, jannah pastu dak2 kos BBA yang lain.. tu baru blok A... blok b ak x tau... kak faizzah n abang hafiz mat pon tak balik juga.. :)

ouh.. hari selasa yang lepas,, i pergi area batu hampar untuk kali ke 2... bersama2 dengan kak hannan, zakiah, biha, jannah, ayu and ekin... mula2 mmg nak pi ke batu hampar.. tapi,, tgok xde satu pon kereta,, so kami pergi ke titi hayun di yan kedah.. alaaa sebelah sebelah jerr pon....

whole day busy.. pagi tu settlekan surat program uum summer camp sk paya kemunting.... pastu tu pon x settle lagi.. sambung nai cuti baru nak settlekan sume... pastu dalam kol 11 mcm tu kitorang gerak gi yan, kedah..




anyway,, this is my last time masok air terjun. sebab aku tak boleh na pijak lumut.. ia amat menggelikan.. aku sgt geli benda2 yang licin dan geli.. yekkk...-.-'

pic kat bawah ni pic kami picnic tambah sekali ngan kene prank dalam air sempena birthday sy yang ke 21 tahun.. indu korang. deadly serious!

hehee tetibe nak masokkan sekali pic pic ni.. hahahaahahaaa



hope kita jumpa lagi nanti... :) 


p/s: tolong jgn ajak gi air terjun yang bnyk lumut kalau nak sy terjun sekali dalam tu... kalau ada yg ajak pon,, tolong jgn terasa hati kalau sy just tgok ajek... heeee.. :) 




Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.