//TAKE MY HEART
update update
Sunday, April 14, 2013 @ 10:55 AM | 0 Comment [s]

NAK UPDATE BLOG.. NAK UPDATE BLOG...

hehe... YA Allah suka nya aku... 
look at my status in fb...


"There is no class for today.. and mid sem will be held on this wednesday (17/4/2013) tq.. " Ya Allah bestnye.. ok nk study Usulfiqh sampai faham! Tq

erk. -.-' (next wed ade 2 exam.. focus2!!) hu'ha!! 


nampak tak ape yg aku cube sampai kan.. heheheee well kelas usulfiqh tak de.. so mcm best la...

tapi!!

tetibe.. mood aku ke lain......

Nk happy ke sedih ku pon x tau... kalau x exam ri ni, nnti wed kene jawap 2 paper.. toO late dah.. semoga aku tabah menghadapinya nanti.

ohh... FM 2 PLAK TUU !!
aiyakkk.. struggle lah aku kali ni..
tpi x pe kot.. aku dah bace dah usul fiqh.. cume nak memperkasakan lagi je...
fm2 x sentuh lgi.. aritu jawap kuiz take home pon x dpt jawap semua...


comel sgt!!!!!! ermm sebenarnye.. sebernarnye. bukan tak terdetik dalam hati.... hmm perangai , gaya hidup yang dah sebati ngan diri aku 21 tahun.. mcm ne nak ubah...
nak seribu daya.. taknak satu alasan pon dah cukp..
tapi.......................................... okeh.. tak pe.. aku try........................... try..............................
dan try.........................................................

aku mcm terngiang2 ape abah cakap ari tuh....

"kita nak yg sempurna.. nak yg bagos.. nak yg terbaik..... 
 tapi kita tak tengok diri kita... 
sama ada kita baik atau tak... dah cukup bagus ke untuk nak dapt kan yg terbaik....
kalau tak sempurna,, tak bagus,, tak baik... ubah.. ubah diri tu jadi baik... perbaiki diri dulu..."
"kesederhanaan tu penting".. jgn show off....

sayang abah......! lalalalalaaaaa "sedih pulak" :)





Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.