//TAKE MY HEART
Sedar atau Tidak
Thursday, April 4, 2013 @ 7:35 PM | 0 Comment [s]

Sedar atau tidak.. kita dah belajar bnyk bnde dalam dunia ni...
secara langsung atau tidak langsung..
hmm...
dan sedar atau tak... sebenarnye,, dari kecik kita dah beelajar summary.. tapi kita je yg tak tau tu sebenarnye summary..
(ni citer pasal summary mesti sebb dah lepas quiz summary pgi tadi..) haha

everyday,, x kire lah bila,, lastnye mesti kita ingt balik,, ape kita buat pagi tadi,, teghhari tadi,, petang tadi dan malam.... haaa....
kan kan kan....
:)
anyway,,, aku nak citer pasal jadual exam aku.. haha mcm x masok plak ngn mukadimah aku kat atas ni haa...
kihkihkih.. 
bengong betol! (aku yg bengong.. bukan kau)..

tersengih sengih............. (ni curi gambar kat google.. budak ni xde kne mengena ngn ak... jgn tanye aku pape pon.. ) (hahahaahaaa cuak lettuw.. )

ok berbalik pada jadual exam mid ter...

USUL FIQH - AHAD 14/04/2013
PROCESS WRITING (SUMMARY QUIZ)  - KHAMIS 04/04/2013
BM.PENGURUSAN (alamak! tak tau bila... erkk.. )
FM 2 - SELASA 17/04/2013 kot...!
ISLAMIC CREDIT MANAGEMENT - ( hehehe alamk... pon lupe tarikhnyerr)
MICROECONOMY - SELASA 23/04/2013
SAINS SOSIAL - (ni pon ak x tau jugak!!)...

ok so conclusion nya,, naek je cuti ade exam.. dan minggu tersebut mmg busy bagai nak rak!!
program summer camp 26 -27 april... adeihh..
mcm gilo hidop..
tapi ok jeee.....................................................
klo xde challenge,, mcm ne nak seronok...

today dah ramai orang balik rumah masing2.. aku esok pgi.. ni first time amek tiket pagi dari changlun ke johor...
adakah ia terseksa?? nantikan nya.....

assalamualaikum!!!!!!!!
waalaikumsalam.. :)

NOTES: malam kang mcm ade entry baru je... hehehee.......... (sebab... bosan xde orang nak chat.). ok bye


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.