//TAKE MY HEART
say EEEEEEEE.... :)
Monday, April 1, 2013 @ 1:12 AM | 0 Comment [s]

ASSALAMUALAIKUM.. (waalaikumsalam)..

erm.. aku mmg suka stalker orang.. heee.... :)
especially orang yg suspicious bg aku.. orang yg sedap mata aku pandang... orang yang tetibe famous.. dan kadang2 aku akan tnye solan yg pelik2 kat orang.. haha


bukan nya ape.. soalan2 tu sume x susah pon.. lagi susah ko nak citer,, lagi mendesak aku nak tau..
tapi kadang2,, aku malas na amek port kalau susah sgt nak bg tau.. hahahaaa tapi kalau melibatkan hati dan perasaan aku... aku takkan tnye.. heee.. contoh,, bende yg buat aku jeles.. baik tak yah tanya kan.. buang masa dan sakit pulak hati kitaaa.. hahaha

ish.. aku rimas sebenarnye...
dari dulu sampai sekrang.. seriously aku cakap,, aku tak pandai nak kemas bilik!!!
hmmm.. :( dah kemas pastu berselerak balik.. hmm.. ade tu aku sampai kol mak,,, tanye kat mak.. mcm mane nak kemas bilik! macam mane nak kemas baju nak balik rumah.. mase tu nak balik cuti sem kot.. 
bukan mak aku x ajar,, mak aku ajar.. tapi.. bila kemas kemas kemas.. bersepah balik...
aku pon rimas... hmm...

aku pernah kol kakak aku mcm mane nak basoh tuala... hadoii... tak reti.. tpi sekrang dah reti..
gila lah mcm ni.... depan mata ni ha wayar berselirat... rimas rimas!!!
mak risau anak dia yg sorang ni nanti kawen mcm ne tah... (lek lu... baru 21 tahun).. 

nak hidup dengan bahagia duluuuu.....


hmm.. k lah... sambung buat keje balik.... 
hari ni guwa belajar buat reference guna APA format.. 
mata guwa berpinar pinar je... adoi.. ok.. nak chow.. bye.. selamat malam.. happy dream... 
assalamualaikum... (waalaikumsalam)...

TATA!!!
NOTE: SENYUM BOLEH TAK!! masam je muka baca blog guwa.. senyumm... say eeeeeeeee..... ok bye... :)




Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.