//TAKE MY HEART
PROTECT OUR RIGHT?? opss
Saturday, April 27, 2013 @ 9:45 AM | 0 Comment [s]

protect our right? ergkk... ok pada aku.. its something yg betol lah tu.. betol lah apa tuan shawn buat tu.. memang betol ko gi gotong royong.. dah sebagai parti calon,, kita gi lah tgok apa budak2 buat kerja.. kang x turun padang cakap merepek macam2.. calon ni x guna lah.. xde pon muka depa... dok rumah todoq ja keja... hurrr....



mcm aku gi program yg anjuran pemuda pemudi bn.. kitorang xde pon nak merepek bagai... datang buat keje tolong apa yang patot,, pastu bla lah.... kitorang xde pon stay smpai mlm nak tgok dorang berucap pon... kalau ada pon dorang buat kempen,, just ignore and buat keje... kate buat amal.. 
yg mcm integrasi bagai tu semua.. orang yang cakap merepek tu sume sebb dye mmg xnak gi integrasi.. nak duduk dalam bilik.. tak tengok dunia luar.. ape situasi masa pilihan raya pon taknak amek tau.. 
kenapa lah tak amek .. grab peluang yang ada.. bukan nya setiap tahun ada.. 
lantak lah.. kalau bukan tuan shawn sekali pon,, dorang mmg patot turun padang... sebab sebagai calon,, dorang sepatotnya tau apa yang masyarakat buat.. and dah integrasi tu jatuh pada time2 kempen parti2.... 
kalau nak integrasi tempat best2,, jgn harap lah.. uum takkan bg... huhh.. kalau bukan parti barisan nasional sekali pon,,, pas ke,,  pkr ke.. dah kalau ada aktiviti yg melibat kan dorang.. tak payah lah ambik port sgt ngn dorang... buat buat buat kerja.. pastu bla lah... 
aku bukan nak sokong mane2 parti,, aku ni cakap pasal umum.... simple as that... 
nak marah ,, orang mncarot kita balik.. aku ngadu kat abah jelah...
abah lagi best kalau bebual politik ngan dia.. bnyk info dapat.... 

mcm matlutfi kata,,, "hindarilah calon calon yang bercakap untuk kelompok peribadinya sahaja.. pilih lah calon yang bercakap untuk malaysia, sebab ini adalah pilihanraya negara malayisa, bukan pilhan raya kaum agama atau parti.."

p/s: undi itu rahsia.. minta maaf kalau ada yg terasa... 


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.