//TAKE MY HEART
Budak Si Pembuli!! TAK SUKA! BENCI!
Wednesday, April 10, 2013 @ 11:02 AM | 0 Comment [s]

huwarrghhh.... mengantok nyer.. semalam layan korea smpai 2 pgi..
ok.. nak citer.. aku bgun2 tgok twitter ngn fb.. asallah banyk citer pasal #ijatsyafiq ngan #adibAdz 
okeh.... aku ni klo nak stalker,, bg biar abes terus.. kalau setakat cakap2 orang ni x best sikit..
aku pon cari lah video yg dorang letak kat youtube.. ramai orang share.. so aku pon boleh lah tgok,,,... 
kesian la hai budak kene buli tu.. zaman aku dah blepas.. aku harap nanti anak-anak aku,, dan sezaman dengan mereka x jadi lah mcm tu......... kalau ade pon aku akan bg dorang masok pusat silat or taekwando.. haha
ok lah.. link video ni kalau nak tgok,, tgok lah cepat.. nanti tetibe dorang delete.. sebb bende ni baru lagi.... buat malu sekolah sahaja.... ok.. sepatutnya aku cakap "buat malu mak ayah je" tapi untuk dorang ni,, rase mcm x de mak ayah je.. kalau dorang ade mak ayah,, mesti dorang pk dulu ape yg dorang buat ni kan....

SMK Tun Hussein Onn...

http://www.youtube.com/watch?v=UFkwysMLXQ8

according to ...(heheheee masok APA system sikit.. hahahaha) ok.. detail kat bawah ni... according to [KH] KenaHack.com ni kat fb................. siap ade bbpin! hahaaa kelakar betol lah...... blog dye.. cantik!!!!!! aku jeles -.-''/ heheheee xde lah jeles mane... hahahaa ok chowwww

NAMA : IZZAT SYAFIQ BIN ABDULLAH

TWITTER : https://twitter.com/ijatsyafiq

BLOG : http://izzatashadiari.blogspot.com/ http://izzatsyafiqloveeffanadheera.blogspot.com/

BUKTI : http://imgur.com/gWEINkh

BBPIN : 2A9E01F1

SEKOLAH : SMK TUN HUSSIEN ONN





Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.