//TAKE MY HEART
AKTIVITi today... so awesome!!
Friday, March 29, 2013 @ 11:24 PM | 0 Comment [s]

assalamualaikum!! (waalaikumsalam!)



assalamualaikum.. aktiviti pada hari ini amat menarik.. haha..
everyday,, will make my life in the best mood...!! hahaa :)

today i going to jogging with safwan.. area padang golf dan rusa... starting kat archery,, and habiskan jog jugak pon kat sane....
so after that im playing archery.. memanah again n again n again.. ini lah hasilnya.. heee




lalalalaaaa.. seronok dapt main... actually faizal yg perkenalkan ak game ni.. ni antara sunnah Nabi Muhammad S.AW....
 semester lepas kot x silap aku.. haa... 
garang dye ajar orang.. tapi tak takot pon...
haha..
nak tgok pic2?? ok jap ak cari the best pic time tu.. sat naa





hee tu je yg boleh letak. yg lain ade xdpt.. just for my koleksi only..

so tadi lepas memanah ape sume,, aku pi FAMILY TM pulak!! 
IA AMAT MENYERONOKKAN!!


OK.. xde main pape pon.. just main untuk tarik tali... aku BLOK A... ALPHA... the best damn ever! haha
ok.. mmg happening... bnyk game kitorang menang...

ni antara pic2 yg ade.. banyak sebenarnye.. tapi ni je yg dapat den sajikan...












kalau ade pic yg best,, ak akan letak lagi.. so this is my llife for today...
actually,, life ni kalau kita handle dgn betul,, In Shaa Allah dengan izin ALLAH,, betullah jalan hidup kita... 
btw,, kalau kita atasi sesuatu masalah dgn kusut,, sedih,, so jadi x best lah hidup kita.. cuba kalau kita atasi dgn muka happy.. dan x pyh stress2... mesti hidup kita best,, seronok.. walaupon kita tgh ade masalah....
heee.. testimoni adalah diri sendiri.. kau akan jadi matang bila kau banyak pengalaman untuk diri kau... 
sebenarnye.. stress-stress ni sume kau sendiri yg set kan.. 
terima kasih membaca dan memahami... kalau yg x faham.. just fikir je... jgn tnye orang.. haha

ok.. assalamualaikum! waalaikumsalam! :)



Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.