//TAKE MY HEART
sweet hidup kita
Wednesday, February 13, 2013 @ 12:26 AM | 0 Comment [s]


Kalau dah betul betul sayang dekat dia. Kita bergaduh,bertengkar,merajuk macam mana sekalipun. Akhirnya berbaik semula sebab masih sayang.

sometimes hidup ni best sangat! sometimes hidup ni mcm ,, bosan sgt.. sometimes hidup ni rasa mcm takde pape.. tapi walau mcm mane banyak "sometimes" kita... kita mesti akan lalui kegembiraan... kesedihan... dan paling best! kita akan jumpa ramai orang dan time tu kita akan rasa apa itu perpisahan yang membuat kita sedih dan kecewa.. tapi walau bgaimanapun,,.. 

saya tetap happy dengan hidup.. sebab saya ada mak abah kakak abang dan kawan-kawan yang selalu baik dengan saya! so sweeettt.... 





Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.