//TAKE MY HEART
semaangat itu kawan
Wednesday, February 13, 2013 @ 12:47 AM | 0 Comment [s]

CEKALLAH wahai SEMANGAT, TABAHLAH wahai DIRI, TENANGLAH wahai HATI ♥♥♥

erm rase mcm tak puas lagi duduk rumah... nak stay jb lagi seminggu je boleh tak...
erm.. kepada sahabat handai semua... usah di khuatir kan diri ini.. pandai lah diri ini menjaga diri.. andai dilihat luaran baik baik sahaja... dalaman terlalu kompleks di katakan... meskipun tidak menampakkan sebarang kesakitan.. tapi percayalah,, ubat bukan segala-galanya untuk menyembuhkan kesakitan..

TAPI!! tapi kenapa SUSU... bukan ubat.. arghh.. rela makan ubat dari minum susu.. 

tulang kene kuat... hati kena cekal.. barulah keselesaan dapat dijamah.. 
biarkan ianya dirahsiakan.. tapi yang pasti.. saya ok je.. ala setakat nak tumbuk abg hafiz,, aisha boleh lagi lah.. setakat nak basoh baju dalam mesin,,, ok jek.. kalau nak lumba basikal pon aisha boleh.. ouh lupa,, yang paling penting.. masih lagi mampu drive kereta manual dan outo yang xde power stereng pon ok.. 
hahaa 
pencarian hanya sia sia.. penantian ia menjadi basi setelah kebisuan itu dibiarkan begitu sahaja..
aku sayang kau.. dan kau sayang aku.. itu sudah cukup membahagiakan.. terima kasih sahabat.. jangan risau.. aisha sihat... peace yow...



nak ni!!!!!!!!!



Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.