//TAKE MY HEART
cinta itu buta armada
Wednesday, February 20, 2013 @ 12:56 AM | 0 Comment [s]

Sayang ku mohon jangan tolak cintaku.. jiwa ragaku ini hanya untukmu.. aku rela berkorban demi cintamu itu.. Salahkah bila aku mencintaimu.. Dan berharap engkau kan jadi milikku.. Walau banyak yang bilang kau tak pantas untukku.. Biarlah orang berkata apa.. Manusia tiada yang sempurna.. Kuterima kau apa adanya.. Yang penting aku bahagia...

ok hari ni bukan mood jiwang or whatever.. time2 mcm ni,, ak x tido lgi.. dah kol 1 pg.. wah gitu... layan citer melayu jap.. tu yg atas tu lirik lagu yer! bukan aku buat.. hmm.. tunggu kak wani balik.. tapi x balik2... know what.. ak x suka menunggu.. sokay.. nak balik.. balik lah.. xnak balik,, ok jek..
so lepas ni nak masok tido.. seriously ak x sabar nak balik dan chatting2 ngn mak n abah.. hahaha sayaah anak paling nakal! well...
ok... esok kelas kol 11 until 2 aje.. sebb kelas kol 2-3.30pm tu kelas tutor mikro ekonomi.. lecturer kate group B kelas tutor xde... heheehe.. esok leh balik bilik awal.. oklah.. nak tido..
assalamualaikum.. goodnite.. lame gak x chat ngn faizal.. kalau mase cuti ritu,, nak kate setiap mlm gak lah membebel 2 orang... well ak mcm biasa,, dah rapat, akan sentiasa rapat.. tpi mood sejak  kebelakangan ni asyik bengong je.. fb pon jarang bukak. tu yg berat je nak menaip.... ok lah. nyte..
assalamualaikum! :)


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.