//TAKE MY HEART
today 02.01.2013
Wednesday, January 2, 2013 @ 1:40 PM | 0 Comment [s]

actually baru je abes exam tadi.. n baru lepas makan..
bulan ni agak sesak sikit.. naseb baek ade income score a.. kalau tak,, mmg x lah aku nak makan maggie.
actually makanan paling aku tak suka,, maggi sebenarnye..
ok tadi paper financial managemanet agak membunuh aku.. hmm..
sedih mmg sedih.. nak wat mcm ne.. berserah je dan tawakal.. moga tak kene repeat!
mak kol,, tanye boleh jawap tak tadi.. aku jawap soalan tu agak tough jugak bg aku..
hmm.. my room is my life sekarang ni!.. nak cari aku,, cari kat bilik.. kalo takde tu mmg pelik..
sebab dah xde bilik lain dah nak pergi... terperosok dan terperuk kat dalam bilik lah jawapnye..
lalalalalaaaa
kehidupan yang membosankan... nak balik 11hb.. tapi dapat pulak berita baik.. ade preview kat seminar konvensyen c.. 13hb. kene stay or not? nak stay ke x..
hmm mcm biasa,, fikir again... adoi.. 14 hb ade event lain.. kalo stay,, means aku akan stay until my birthday date.. maybe 15hb baru balik.. insyallah..
hmm.. again celebrate kat sini! bosannye.. last year my birthday in uum,, its such of boring! i wish i can celebrate with my mak n abah.. also my abang n kakak... pizza hut??? ouh lame btol tak makan pizza!! xpelah balik nnti boleh celebrate lah ngn mak n abah...

i want present from them! abah! nak pistol boleh!???! aku pernah pasang cita2 nak ada my own pistol or senapang.. pape lah.. yg original dan agak brand.. hahaa tapi tu akan ku miliki jua.. jgn risau.. actually klo nak simpan pistol u alls kena ade lesen tau.. xde lesen.. no pistol!

nak present from kakak n abang too... mcm biasa.. wa pau sorang2! hikhikhikk..

so fluffy!!!
hmm  m y l i f e b o r i n g b e t u l !! lalalalaaaaa dengar lagu again n again n again.. next exam 5hb.. yezzaaa!!!!




Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.