//TAKE MY HEART
surat untuk mak
Tuesday, January 1, 2013 @ 7:10 PM | 0 Comment [s]

SURAT UNTUK EMAK!

-MAK-... mak... mcm mane ni! bilik bersepah! baju tak lipat lagi! makkk!! lagi 10 hari je nak tinggal kat sini... after that dah nak balik,, baju tak kemas masok beg lgi.. x packing barang lagi..
atas meja ni bersepah! tak tau dah mcm ne nak kemas!
rak buku ni dah mcm pe dah... tarik2 fail abes sume tombang... tapi sampah tak de.. cume tu lah! berselerak!!

ni lah bila hidup mcm anak raja lah sgt!! 

aaaaahh!!!!! taknak aahh mcm ni! hari tu dah kmas!!! eiii!!!
nak balik!!!!!!!
boleh tak balik tak payah kemas! tak reti ah mak........
adoi!! hmm nanti nak balik nak bawak balik ape? baju yang mane? beg bape bnyk? alahaii.. mcm mane ni..
bersarabut laaaaa...
nak balik!! serously! rase mcm bengong dah ni.. esok FM1 paper.. n tak abes study lagi!!abes exam 10hb pagi... mcm nak balik pulak 10hb malam tu jugak! tapi!! 14hb nanti ada temujanji!
haishh.. haru biru hidup!. nak call mak,, tapi takot kene marah.... dah tau dah......... hmmm
serabut hidup!! mcm ape dah!

-miss you mak! muah muah muah.. peluk mak!!




Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.