//TAKE MY HEART
:( :(
Monday, January 28, 2013 @ 2:10 PM | 0 Comment [s]

assalamualaikum... sahabat yg membaca...
ok just now baru je tgok blog sorang member ni.. ermm member ke eh kalau dia dah block my facebook..
.. xpe lah.. sebarang tindakan dia,, mesti utuk kebaikan dia dan orang lain..
just tertarik dengan kata2 dia kat blog dia.. tentang BERANI.. hope dia dapat capai apa yg dia impikan tu 10 tahun lagi...
bicara tentang 10 tahun lagi.. aku sendiri pon ada perancangan.. dan perancangan tu semua dah bagi tau abah.. n abah sepertinya setuju dengan idea2 aku..

xpelah.. masing2 ada perancangan sendiri.. cuma aku x sabar nak tgok kehidupan 10 tahun lagi.. ermm...
:)  :(


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.