//TAKE MY HEART
gila sudah minggu ni
Wednesday, December 19, 2012 @ 12:52 AM | 0 Comment [s]

Hari ni.. tetibe ade mood.. pastu xde mood.. aishh.. hari ni je aku dah siapkan 3 asignment.. wahhahahahaaaa
dan 3 3 tu kena hantar 20hb ni.. tgl satu lgi... math... hmm.. x reti laaaaaa... (saje wat2 x reti.. kihkihkih)
so,, membosankan...
aku ade masalah.. "mcm ne nak takde masalah ngan orang.. ha tu masalah aku... hikhikhikkk aku stress btol la.. bnde tu ulang n ulang dan ulang.. ia membuatkan aku wanted btol kalau ade yg aku salah...
hadeeiihh..
even ko nak buat decision pon kene tnye org lain.. haisshh..

ade orang tnye.. bila lah nak matang....
aku pon x tau... serius wehh.. tak tau.. mgkin akan tiba masanya..
eihhh penatlah... xde mood plak nak wat math.. acane??? ade 7 soalan.. n itu pon x siap lgi.. argghhh...

k bye!

ouh lupe... tadaaaaaa... ni lah tarikh2 exam saya... ade?? ade tak?? ade aku kesah?? HAHAHAA





Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.