//TAKE MY HEART
selayak kau
Monday, November 5, 2012 @ 1:21 AM | 0 Comment [s]

DEAR mr. monster!
tadi aku makan lah! kau ni dah kenapa...
mmg tak reti nak cakap baik-baik ngan aku eh...
what the fish....
hmmm................. hati aku ni tisu........... nak kata rapoh xde lah selemah tu.....
aku layan kau selayak mana kau patut dilayan...
so... aku nasihat kan kau.... gi beli buku adab bercakap dengan orang...
ke kau nak aku beli kan?? ha? ish...
kau tak payah nak doakan aku yg bukan2 boleh?
ouh kalo nak cari pasal pon agak2 la weh... ha lgi satu... x pyh la nak edit balik kat fb tu semata2 nak kene kan aku.. aku tak bodoh mcm kau.. wuuuu...
so..... jap eh.. nk wat tatapan umum dalam blog...
x boleh letak kat fb an... aku letak dlm blog...


ok.. so... nak gadoh jom ah.. ngt takot ke.... herzzzzz

aku nak letak gambar tali gantung.. last2 aku yang takot..


comel sikit letak gambar ni.... 
aaahh.. ok nak tido... jap...

p/s: this letter nak bg kat monster. so yg bukan monster jgn terasa or rase sebak or nak marah plak.. sebb ni bukan untuk anda.. sekian...

saya layan baik dengan orang yang layan saya dengan baik.. dan sebalik nya... terima kasih.. harap faham.
^^


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.