//TAKE MY HEART
lagu + ASIGNMENT
Monday, November 5, 2012 @ 9:51 PM | 0 Comment [s]

haha pelikkan dengan lagu aku kali ni.. hahahaa
ape ngat aku tak layan ke lagu-lagu cam ni...
tapi mana ade orang wat lagu mcm ni utk blog an.. hahahaaa
saje tukar angin...
aku mmg bnyk giler kot kerja.. argghhh..
lenguh sume sendi badan... (erm ape kene mengena ngan keje yg bnyk eh)

ok.. nk tgok ape kerja saya yg tergendala itu...
ok
saksikan lah....
saya tahu tulisan sangat buruk. so tak payah nak kutuk! ^^
ade lgi sebenarnye... haaa.. 
tpi.. tu nnti dulu... yg ni je kene settle dulu... 
errgghhh... tu la cot.. kau ni.... dulu ade masa x nak buat. cuti kat umah ko xnak bawak balik kerja2 ni.. ha tgok sekarang pe jadi..
gelabah tak tntu pasal...

ouh cakap pasal gelabah... 
aku tak tau asal muka blurrr aku kuar time kelas bi.. 
mmg kene gelak jelah ngn dak2 group..

sejak bila aku bluurr pon aku tak tau... ^^

ni mesti ikut perangai izzah... hahahahaaa

SO, its time to buat asignment kat atas ni.. wish me luck..
nyte.. ASSALAMUALAIKUM ^^



Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.