//TAKE MY HEART
dapat surat cinta
Sunday, November 18, 2012 @ 1:18 AM | 0 Comment [s]

assalamualaikum w.b.t..

ok budget mmg dah lari... so kene kejar.. bila nak kejar tu kene lah sakit sikit.. bukan sikit sebenarnye.. banyk actually... heheheheeee soo.. nak tunggu sampai 10hb january,, adoi sesak gak lah...

erm... ouh nak bg tau... nak tgok x set safi balkis aku?
tadaaaa


lantak lah terbalik.... malas nak rotate!

tadaa... banyak kan... so au apply bende ni sume kat muka.. eh kecuali lotion tu je lah,.. takkan nak letak kat muka jugak! -.-'

actually bila pakai mmg muka rasa lega je..
tapi BB krim tu mcm cepat je abes...
mata tu pon sama..
opss skrub tak beli plak... ouh bende tu tak perlu sebenarnye..
^.^

OOO MY GOD!
 aku dapat surat lah.. surat cinta!

my god!!! JEMPUTAN KE PROGRAM "GRADUATE EMPLOYABILITY ENHANCEMENT" G2E..

hmm rasenye mcm x pergi sahaja.. macam lah....
erghh..

sebenarnye nak update pasal aku gi batu hampar yan hari tu... so next entry lah...

selamat maLam dan ASSALAMUALAIKUM!



Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.