//TAKE MY HEART
dah lama tak lepak rumah merah kan
Monday, November 5, 2012 @ 1:12 AM | 0 Comment [s]


ops! seronok berbual sampai tak sedar masa berlalu.. now 12.57pm.. wah dah nak kol 1 pgi dah bru balik bilik...
hmm lepaking bersama kak wani, izzah,, kak faizzah..
bnyk bnde kot kitorg citer.. yg paling best sekali adelah,,,
ermmm mugkin mase kite gosip2.. haha
GOSIP GIRLSS...

ahaHA.. tadi balik kelas IBM terus balik bilik..sebb malam ada midterm... hmm...
ngat nak study.. tetapi tertido... nak wat cm ne.. mata dah berat nak tido.. huu..
ouh kelas ibm dah tukar lecturer...
ermm xbest dah lah.. xleh nk ponteng sesuka hati.. tak boleh nak dtg lambat2 lagi.. kalau ngn dr.gus ,,,
datang ke.. x dtg ke... sama je..
tapi lecturer kali ni kate nak ajar balik chapter 1.. hmm baagos lah.. hmm tapi mesti cepat giler babas..


Coursework yg baru :-

1. Individual Esaimen 15% - Belum Tau lg (tp cdang utk buat tajuk bebas yg mrangkumi silibus IBM shj)

2. Group Esaimen 20% - Brpandukan Cth Esaimen yg Dberi, Comparekn Bank islam yg dipilih dgn bank islam yg lain (xprlu buat radar method dh, tp buat Evaluate dlm bntuk ROE, ROA dn sebgainya lg..


3. Presentation 10% - Yg mne yg blum Present Shj Kne Present

4. Quiz 1, 2, 3, 4 shj 10% - Hntar Rabu ni 7/11/2012, pastu xda quiz dh

5. Participation 5% - Attendance (Sharp On-Time)

*Mid-Term dibatalkan~




TADI MASE EXAM... ADEIH HAI.. ape aku jawap pon aku tak tau...
hmm... aishahwahid... main-main je...
tadi pi exam naek kete.. ngan member abg hafiz...

so.... tadi saya telah memakan nasi...
sebab saya lapar.. ouh tadi saya telah kena sound dengan satu budak ni... manyak mengong woo..
hmm...
aahh malas! malas citer pasal dye.....

ermm tgok lah esok nak mkn nasi or tak.. wuuu.. esok kelas stid cancel.. so xdelah terkejar2,.. kol 11 bru start kelas esok...
dah lah.... nak tido..
selamat malam dunia.............

sebenarnya saya rindu pada dia... tapiii.... ego saya tetap di tempat pertama... hahahahahhahahaaa(ayat power giler an.. mcam citer drama)



Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.