//TAKE MY HEART
aku nak gi ISTANBUL!
Sunday, November 18, 2012 @ 1:28 AM | 0 Comment [s]

tadi saya gi tengok citer ISTANBUL AKU DATANG...
korang boleh tgok cter tu time korang tgh relax.. kalo korang tgh stress,, korang akan rase citer tu tah pape je..
tapi pada aku citer tu just biasa je.. opss.. biasa2 je ke ecot? ko bukan nangis ke tadi?
(ecot tgok citer ape je yg x nangis.. tell me?) HAHA  kuang asam kengkawan aku.. ayat tu selalu diutarakan since aku sekolah lagi..

orang sume sebok layan running man... aku tak tau lah ape yg best sgt.. aku tgok just rase mcm biase je... mcm tgok tv.. citer realiti tv..
tak kesah lah... ^^
tapi dalam citer ISTANBUL tu,, wat aku rase nak gi sane je! Dan wat aku selalu nak mkn maggie asam laksa.. hahaaa
so sape tak tgok lagi citer tu.. gi lah tgok... membazir je.. (opss.... tak tak tak..) ^.^'


p/s: citer ni wat aku sakit hati.. sedih.. dan beremosi... 



Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.