//TAKE MY HEART
7A 207 ^.^
Saturday, November 24, 2012 @ 11:11 PM | 0 Comment [s]

oii... tadaa.. haa.. hari ni datang mood rajin ak,, satu bilik aku kemas.. almari done... (mesti lah dalam almari maaaa)... atas almari pon done... katil pon done.. lantai pon done... meja study pon done.. whiteboard pon done!!! EVERYTHING IS PERFECT!! tetapi!!!! hehehee ak cm tak tau nak setlekan almari atas white board ni mcm ne... semak ngan kotak2 tab... menyemak!


ok aku tau ia fail.. sebab masih ade lagi johnson n johnson ngan air aku kat lantai tu.. eh tapi lantai dah sapu okeeyyy... nampak tak perubahan sikit.. mak kata nak tgok ak berubah sebelum grad.. hahaha insyallah... jadi pengemas pas ni.. otototototottotoooo yekerrr reee...... anyway tuala tu bukan aku punye... n sangkar kat tepi tu bukan aku nye jugak... tmpat printer ak dah kosong.. malas nak snap.. printer sume aku letak kat dlm kotak nye balik n letak kat atas almari... sooo.. tu lah resultnyerrr.. :)

ok.. yg ini!! erm yg ni kalo tgok belah atas... banyak sgt kotak nye pun... aiyakkk.. buku2 pon x terkemas... haisshhh... entah mcm ne tah.. xde idea... so yang mampu den tolong hanyolah white board...  white board mcm hape.. ak pon kusut... =.='
gambar sebelum.... ^.^'


tadaaa.. gambar selepas.. hahaha anyway.. nak tau tak mane gi kertas2 tu sume.. hmm.. :( dah  berselerak balik dah atas meja!! maaakkkk.... :( macam mane nak kemas ni..!! sedih btol laaa... *sambil dudok bersila atas lantai... * =.='
serious i need practice lagi! NANTI AKU ADE RUMAH SENDIRI,, ak xnak ade orang gaji.. xde privasi kott... lagi pemalas lagi aku nanti.. (cehcehceh. nampak tak nak rajin sekrang... kihkihkih*)

-*sambil ngadap katil aku yg bersepah balik ngan baju-baju.. haishhh.. pe nak jadi tah...

ouh.. sape nak video matlutfi,, meh la bilik 7A 207.... wat appointment dulu okeyyzz... *tapi belum tentu aku bagi.. hahahahaaa



Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.