//TAKE MY HEART
tadi jumpa sahabat lama
Saturday, October 6, 2012 @ 12:49 AM | 0 Comment [s]

today tired sgt..
tapi xde lah tired sgt pon!
haha
ouh... i got my herbalife!
semangt pulak nak kurus.. nak tunjuk kat mak! sebelum balik ni insyallah boleh susut la sikit..
so,,, (eh lilo ni bunyi2 plak.. ini menakutkan sy!*)

ok so,, i need istiqomah sikit!
bukan sikit! banyak !

ermm... x tercari pulak aku eyeliner.. hmm x pe.. boleh oder ngn kak wana..
hahaa.. abes duit mcm ni!

ouh actually aku baru balik dari pesta konvo..
adoi abg bas ni buat lawak plak tadi.. dah la ensem!

kak wana: pergi pesta konvo x?
abg bas: x... expo pergilah...
*adoi abg bas... expo tu same lah ngn pesta konvo.. adoiiyaaaii nye pun atoi!*

mcm biasa.. habes kat eksesori je tadi..
hihii aku suka.. nak wat mcm ne.. baju kurang sikit..
tapi murah2!
so tadi hang out bersama.. ----->kakwana,, ekin,, eima,, hafidz azhari...
^^ boleh tahan best..
lepas preview,, chow pi cmart.. then makan2.. gi tnb... pastu ke pesta konvo!

best lah... jom lah ke PESTA KONVOKESYEN UUM! ^^
:) ^^

seronok jumpa sahabat lama ni.. :) agak ramai jugak lah kawan2 yang jumpa tadi!
^^


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.