//TAKE MY HEART
SAJE..
Monday, October 1, 2012 @ 7:22 PM | 0 Comment [s]

saje nak tunjuk ni!

tadaaa... :) jangan marah haa..


ha ni lah dye.. cantikkan mr.dolphin??? 
saya sangat suka akan nya!

suka!

aku sedih..
mane tah aku nye nama yang mcm tu.. walaupon tertera nama "AISYAH"... tapi aku sgt syg akan nya.. hmm.
hilang sudah!!!
:(

kenapa lah lelaki nie... suka wat keje sia2.. hahahahaaa (sesuka hati aku je)(padahal same je ngn aku)
tolong lah x pyh nak gebang sgt.. last2... xde kemane pon.. 

msg-------> tak balas --------> buat muka sedih----------> kene block wassap --------> lagi la sedih! ---------> campak handfon ----------> taip wassap kat ecot ------------> pastu kene bahan --------->  sakit hati ----------> campak handfon ---------> tunggu lama ----------> nape ecot x reply ni ----------> tgok handfon --------> ada msg wassap ------> "HAHAHAHAHAA" --------> kene bahan lagi..... -------> tido terus! =.=' 

hahahahaaa
dah ah.... chow!! NYTE!
A S S A L A M U A L A I K U M 



Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.