//TAKE MY HEART
lagu to read
Wednesday, October 24, 2012 @ 1:48 AM | 0 Comment [s]

antara lagu yg best pada aku lah...
jap2... lagu yg best pada aku yg jenis sentimental...
x suka yg rock2 sgt...
tapi kalo lagu tangkap cintan tu suka la jugak..

contohnye an..,,, ni ha

ARROW-TUJU TUJU RINDU
ermm lgi.. UMBRELLA - RamalanKu Benar Belaka

hm..lagu lama2 layan la jugak.. tpi just suka dgr je.
sebb bila karoeke,, mesti ada lagu jiwang2 ni.. sebb mmg sedap pon.

tpi kadang2 je aku suka.. aku lebih suka dengar instrument piano n guitar...
mcm tenang je an..
try lah wat koleksi.. aku ade.. tapi x bnyk lah.. just yang aku suka dengar je..
Yiruma - Kiss The Rain
yiruma best... suka sgt.. hmm.. ^^

erm lagi ape yer.. ouh haa.. taylor swift.. love it..
lagi2 lagu ni..
 Taylor Swift - Enchanted 
bnyk lgi...

ouh aku supplier lagu2 nasyid tau.. supplier kepada kak wani n ekin.. HAHAHAA
sebenarnye bnyk lgu nashid tu.. tpi,,, aku delete yg aku tak suka..
tak tau plak dorang nak.. hehehee
tu je yg dpt supply.. ^^

(ni aku mmg de keje wat entry pasal lagu)..
(kak wati ni mmg x nak balik bilik rasenye.. hehehe ^^) 

ok2.. esok dah balik dah.. tpi leceh plak nak kene naek train ngn bawak bagasi.. ish!
hmm.. ni x setle lgi kemas ni..
aahh malas lah!!!!
maafkan sy untuk hari ini... saya pon maafkan awak...
semoga abah sihat dan kembali cergas seperti dahulu... (berat abah dah turun 60 kg... hmm kurusnya abah.)

ASSALAMUALAIKUM... ^^ selamat malam!

terima lah lagu ni sebelum tido... :)



lgu ni kene klik kat youtube k... 
assalam ^^



Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.