//TAKE MY HEART
S E M A L A M
Tuesday, September 18, 2012 @ 9:57 AM | 0 Comment [s]

A S S A L A M U A L A I K U M

lame btol x update... eh ak dgr citer "IPTA GANGNAM STYLE" masok berita.. hahahaaa ape lah.. ok pe bnde tu... eh cop! yg ni yg "SUPER HUTAN STYLE " ke.. kalo same punye,, best lah.. sebab ak dah tgok dah SUPER HUTAN STYLE tu.. hahahaaa ade dlm tab tu haa.. kalo nak tgok,, silakan..
pada aku itu ok..
eh!! baru aku teringat.. yg "IPTA GANGNAM STYLE"  tu rasenye mcm x same ngn "SUPER HUTAN STYLE".. ade yg cerita kat ak  "IPTA GANGNAM STYLE" tu ade student perempuan.. dan dia melayu...
yg "SUPER HUTAN STYLE" student chinese... hahaha ape tah nak jadi...
yg "SUPER HUTAN STYLE" ni kelakar.. mmg relity pon xde macdonald.. hahahahaa!!! dan kena bawa own payung!! pastu kene pakai formal.. then mmg la panas.. haa btol la tu.. kat uum ni tomyam sedap!.. lagi kat petronas.. hahaa! then mmg la kat mane2 pon kene beratur,, even nak cash kan money kat atm... ouh.. jgn lupa pada G O   K A R T.. :)
SESAPE NAK GI TGOK KAT YOUTUBE,, DAH TERLAMBAT.. SEBAB ORANG ATASAN DAH AMEK TINDAKAN.. SO ACCOUNT NYA DI PRIVATEKAN....


O K   S T O P!!!!

ak dgr citer lagi.. ade member JKPS ak citer,,, mall tu bulan 11 nnti tutup!.. sebb nak renovate baik punyeee... takpelah.. kite tunggu dan lihat je lah.. ape yg dye nak tambah sgt tu.....

ouh lagi... sebanyak 3.5 ke 1.5 million di habis kan untuk cat setiap DPP di laluan A dan  B..  mcm tu lah bunyi nye... bas pon di banyakkan.. untuk kemudahan student kuar dan masok malam2...

OK STOOOOPPP!!!

DAH STOP CITER PASAL UUM..

haaa kelas STID ak sgt serius hari tu.. sebb,, dah lambt dah ni nak gi kelas... ! ak mmg xuke masok kelas lambat.. dalam erti kate lain ,, ak x suke tgok orang menunggu.. lagi2,, lecturer tunggu student?? hmmm... =.='
masok2,, ak terus amek tmpt duduk depan n reservekan tempat untuk abg hafiz dan kak faizzah...cuti hari tu xde wat pe.. gi kedai buat cermin baru untuk spec ak.. n cari barang sikit.....

semalam gi kedai spec.. nak hantar bingkai... naseb baek  tu kate spec ak ni cantik dan bagos!!! ahahahaa AKU SUKE!! well tgok lahh sape pilih.. high taste kot!!
ok nak tgok design baju dulu.. jap gi wat entry baru untuk citer lain pulak..  (Tu pon kalo rajin!)
O K  B Y E!


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.