//TAKE MY HEART
HYE PARK SHIN HYE
Friday, September 21, 2012 @ 12:53 PM | 0 Comment [s]

ok.. hari ni aku giLa sikit.. sebb ape..
 hahaha ade ke penggunting rambut potong rambutnye sendiri?? haha
aku dah x tau dah rmbut ak ni dah mcm ape tah.. tpi aku suka!!
HAHAHAHAHAHAAA

ok.. so... today.. nak gi ke taknak ke??
(sambil dgr lagu st12 -aku masih sayang)
yang lain2 ni dah msg dah... jap gi ak reply na. blom buat decision... bnyak asignment ni..
serius aku tak tipu..
kene komit jugak.. sebab.. group2 asignment ak ,, orang yg aku tak kenal.. kang bad attitude,, dah kene pangkah plak nnti..
stid je group ngn abg hafiz n kak faizah.. tu pon keje individu x siap lagi.. due date ak dah lupe.. x pe.. nnti tnye dyorang..
IBM aku sorang pompuan. 2 orang lagi lelaki.. mcm ne lah ak nak discuss ngn dorang ni... hmm.. x pelah.. wat mcm biase je..
lagi satu,, etika perniagaan.. adoi.. yg ni aku sorang malay.. yg lain chinese..

aarrggghh.. tapi x pe.. pngalaman,

comelnye alololololooo

sambil taip.. sambil mencekik! :)

thats my board.. berselerak!

mlm tadi x boleh nak tido!!
SEBAB! abg rahman cerita hantu kat aku! pastu dah smpai bilik,, rumate xde.. gi penang,, sabtu kot bru balik... ade pulak hafidz azhari (ak x pgil dye abg hafidz sebab sekrg ni umur same.. so wat pe pgl abg..mcm orang giler je)  ni hantar gambar pocong kat chat box fb.. herrr mmg x lah wa nak tgok derrr...
OFFLINE terus!

 nak membuta jap! ouh lupe.. kene design baju kejap.. ok tuduu.. nnti aku tunjukkan pe yg aku dah design.. ok tuddduuuuu....
G O O D B Y E!


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.