//TAKE MY HEART
EDIT PICTURE BY MUZY.COM
Wednesday, September 19, 2012 @ 9:48 AM | 0 Comment [s]

H A I S E M U A!
assalamualaikum... lecturer STID ak kate,,, ramai sekarang yang dah buat bloq.. ade yg wat business.. ade yg buat suka2.. kalo dulunya kan orang ade diari untuk tulis ape yg berlaku hari ini dan akan datang.. btol x.. ok so same je ngn bloq ak ni.. aku lagi memilih untuk x tulis diari.. sebb ak pernah tulis,, pastu diari tu hilang.. bloq ni mcm best sikit.. boleh design itu dan ini.. aku lebih suke kerja aku melibatkan komputer atau laptop.. haaa!!  lgi pon,, ape guna abah beli laptop ni then x menaip.. kan..!
:)

tgok ni!! jap eh..

aishahwahid is here!
ok.. semalam ade doa selamat.. dan makan2.. serta sgm... aku terlepas doa selamat.. heheheee
ak mmg xde amek pic2 untuk majlis tersebut untuk di upload dalam blog ak ni..
hehe so oklah..
HAVE A NICE DAY TODAY!:)

I LOVE YOU!


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.