//TAKE MY HEART
dah mmg aku suka gadjet! nak wat mcm ne!
Friday, September 21, 2012 @ 1:14 AM | 0 Comment [s]

hari ni dengan segala hormat nye aku nak kate..
yang..
aku... tak de citer nak cerita!!
ok??
ehh
jap!! haa ade.. ade bnde yg aku excited nak dgr hari ni.. pasal camera!! hahahaaa next time nak dgr lagi citer pasal camera from abg rahman... bukan nak beli.. tapi nak letak kan target jer..
dah mmg aku pengumpul gadjet2 yang terbagos.. mcm sony.. dr.dre... samsung.. nokia.. canon.. dan lain2.. nikon mcm best..
huhu ok (baru balik from makan2... aku tak makan sebb aku tau tmpt tu x sedap! hahaha ngn kak wana,, abg rahman,, abg hafidz dan ekin.. lame x lepak mcm tu.. gelak2!
ok
B Y E! (tido sorang hari!) ( membuatkan aku happy)!
HAHHAHAHAHAAA


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.