//TAKE MY HEART
30 julai 2012
Saturday, August 4, 2012 @ 3:43 PM | 0 Comment [s]


Assalamualaikum!
Sorang nama ni akan famous dalam bloq aku ni! Xde yg happy kalo bebual ngn dye.. x de yg best bila duduk ngan dye! Hrrr… menyakitkan hati je.. aku panggil dye mamat bengong. Dye mmg bengong pon.. rase nak tumbuk2 je kepala dye.. tampar2 je muka dye! HAHAHAHAA puas hati aku! Bestnye kalo dapat buat mcm tu kat dye!
Hmm.. portal aku telah dapat di ekses oleh mamat bengong tu! Dan secara amnye, result exam aku pon dye dah tau! Ape gaknye aku boleh wat kat dye ni? Hmm..  siap lah kau!
p/s: kereta?? Aaahh tension aku.. kereta? Tension.. kereta.. keretaa… tension.. kereta?? Adoi!

Assalamualaikum!.. hahahaa nak gelak aku bace entry yang lepas2.. lagi2 bab yg struggles 3 subjek tu.. stat, akaun, n b.arab.. adoiyaii… kecewa kot! Dah ah malas nak ingt..! nyte


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.