//TAKE MY HEART
27 august 2012 1:24 am
Monday, August 27, 2012 @ 1:24 AM | 0 Comment [s]

ok settle untuk hari ini..
siapkan header untuk my blog.. header ini akan bertukar setiap month..
5hb dah kene packing barang.. 6hb dah kene berangkat pulang ke uum..
yg bestnye tu.. still lagi x beli tiket.. eheheheee

so hari ni aku dan family gi beraye.. 2 rumah je yg aku ikut.. sampai umah nenek aku kat dahlia,, mmg aku x nak ikut dah.. baek ak tido! hahaha!
lame gak tadi tertido.. sedar2,, dah nak kol 7.. terkejut bila mak n abah xde.. msg abah, tnye kat mane,, rupenye beraye umah jiran nenek aku..
abah suruh datang  sane.. so aku pon gi laa..

hmm baju ade yg dah siap packing masok luggage.. yg dalam beg blom lagi.. laptop ni nak letak kat mane eh.. hmm..
abah suruh aku pasang bendera! adoii.. ni yg aku malas nii... huuhhh..
tgok la esok lusa ke..
(pemalas kan aku!)

esok nak kuar.. gi centre jap.. jumpa abg fahmi.. lame gak x jumpa dye ni..
so,, happy happy day la yer.. tadi jue kol.. lame jugak kami berbual..
daaann... bergosip.. bhahahaaa

ok laahhhh.. chauu chinn chauu..
hebbaatt hey!! (x memasal )



Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.