//TAKE MY HEART
15 august 2012 11:10PM
Wednesday, August 15, 2012 @ 11:10 PM | 3 Comment [s]

ok.. tadi shopping.. mmg aku manfaatkan ape yg boleh.. hahaaa

nak tgok ape hasilnye?

ok.. jom..

ok,, jy ni yg 1st! name dye capry mara clara..
hahahaa sebb name dye capry mara clara,, mara clara tu cter kol 3 aku selalu tgok.. best citer tu! hahaa sesuka hati aku je.. 

ok next! 
ok,, yg ni nama nye capryeron!
haha sebab nama dye capryeron adelah kerana dye berwarne oren.. so tunggang terbalik jadi eron.. (mcm aaron aziz sudahh)..


ok next!
so cute this brooch! name mereka capryrose! love it.. 
ok next one is...
ok this one namenye tudung obama...
lembut kain nye.. nice!
next!
handfon pon nak raye jugak!
ok.. ni aku nak explain sikit.. this one bukan beli hari ni.. tpi minggu lepas.. mmg aku tgh cari warne merah pon.. favourite colour merah.. so ape2 yg berkenaan dgn aksesori yg berwarne merah aku akan sangt suka dengan nye! :)

my capryfon pon dah ade geng dr.dre! xde lah kene wat loud speker klo nak dgr lagu nnti..




Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.