//TAKE MY HEART
10 julai 2012 9:54 PM
Tuesday, July 10, 2012 @ 9:54 PM | 0 Comment [s]

ok!
today ade mood plak nak update blog.. aku belek2 facebook aku.. dan tetibe ade satu group ni dah ade sekian lame tapi aku tak buka2 pon... dan bnyk jgak notification dlm tu..
hmm aku klo boleh,, aku x nak kenal langsung sesape yg ade dlm group tu.. tu suma kisah silam aku yg lamau.. aku x nak bnde tu ungkit balik.. aku x nak semua orang ingt balik..

lalalalaaa.. ouh aku nak share something yg aku dapat hasil belekkan dlm face book aku..


jap eh..
]
]
]
]
]
]
]
]
V

cbe la cari.. mane aishawahid! HAHA (YG YG KELAKAR NI TGOK MUKE SORANG2)
ok.. ni kehidupan mase sekolah rendah.. sekolah yg 1st untuk sekolah rendah.. SK PARIT ZIN BAKRI MUAR..

time ni darjah 4.. 

p/s: hint= seorang perpustakawan. 


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.