//TAKE MY HEART
6 julai 2012 6:55 AM
Friday, July 6, 2012 @ 6:55 AM | 1 Comment [s]

ok!! aku sekrg btol2 rase kehilangan dye!.. argghhh how can i do all of this by my own??
dengan kata lain aku kena independent! aku kat johor sorang2 tanpa 7  orang lagi leader hebat yg bersama2 d uum...
i need to be independent!
but?? how!! i dont know how!
apa yg aku belajar sekrang... teknik zoom in mest berlaku dan diterapkan! cukup lah jatuh sekali..
aku still memerlukan dia! hmm :(
tapi aku stll ada yg lain untuk membantu aku.. dr.ninie, en.razif, en.hafiz misron, en,hafidz azhari, en. hafiz mat, en,fahmi,cik izzah, en.dzulhusni, dan lain..

dalam score a lah aku kenal erti persahabatan.. erti dunia sebenar.. nak cari orang yg baik,, carilah dalam score a! sejahat2 orang dahulunya,, akan jadi baik bila kena cara didikan dalam score a! dah lah hati baik,, duit byk pulak tu.. 

apa yang penting!! LAWAN TETAP LAWAN!! LAWAN SAMPAI JUTAWAN!!! 2 TAHUN JE AISHAH!!!! HEBAT HEY!!

P/S: I LOVE ALL OF MY NETWORK MORE THAN MYSELF! :)




Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.