//TAKE MY HEART
18 julai 2012 10:25 PM
Wednesday, July 18, 2012 @ 10:25 PM | 0 Comment [s]


I very miss him! Tapi still lagi boleh tolak tepi sikit. Sekarang ni aku tumpu kan perhatian pada gerak kerja.. agak penat kepala otak ni untuk memikirkan apa yg paling bagos aku boleh buat. Perghhh.. aku still lagi perlu buat banyak bende.. perlu mahirkan banyak bende. YA ALLAH.. PERMUDAHKAN LAH URUSAN AKU DAN RANGKAIAN.
Hari tu gi sama.. beberapa hari aku di Kelantan,, mmg best.. seronok. Dapat kenal member2 baru.. terutama abg wan yg banyak wat aku asyik nak ketawa.. dan paling best,, itu adalah sama paling HEBAT yg pernah aku pergi!
Mula2 aku x nak masok sama. Aku x tau pesal tah aku ni.. tapi last2 aku gi jugak. Actually nak masok sama kena bayar rm 88.. time tu x de duit yg menccukupi.. tpi xpe.. aku dapt kan jugak duit untuk masok event HEBAT SIFU! So, aku masok dengan pakain yg entah pape.. tapi tu aku akui.. mmg silap aku.! Bnyk input2 yg aku dapt.. pasal Indonesia, pasal esey dah ade dlm score a untuk upsr, pmr, dan spm.. dan lain2..
NEXT SAMA!      DI HOTEL NEW YORK JOHOR BAHRU!
AKU HAPPY SANGAT!! AKU AKAN BAWA SERAMAI MUNGKIN RANGKAIAN AKU DARI KELANTAN DAN JOHOR BAHRU TERUTAMANYA! 
Masa kat Kelantan aku dok umah Tok mek abg hafiz mat! Best sgt! 1ST time gi Kelantan.. 1st time aku mandi air perigi… fuyyoohhh.. x retie den ni ha!! Sebelum gi Kelantan aku dtg kuantan.. umah kak wani! Main masak2 sebelum chow ke kelantan! Hahaaa ayam masak lerp e lagi.. tapi masin.. ekin pulak sayor bayam.. tapi tawar.. kak wani masak ikan goring kunyit.. hahahaa x tau rase pe.. aku x mkn ikan.. harap mak long!!
Dah lame x naek van… last naek,, mase gi tuisyen mase form 5.. hahahaa dapat naek van abg wan.. wakakakaaa… HEBAT HEY!! Dalam score a aku dapt keseronokan yg sebenar!
Jom layan gambar2 kat bawah ni..


ayam pedas termasin.. sayur bayam tawar gebeh


peace! SAMA HEBAT!

SAMA QUALIFIER FROM KELANTAN

ALAMAT KENSHIDO DI INDONESIA

AISHAHWAHID IS HERE!

TIME TO PHOTOGRAPHY



:)

ADE AKU KESAH?






MAKAN! thx kak wani belanje kitorang!! 




Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.