//TAKE MY HEART
dah sampai kl!!
Monday, July 2, 2012 @ 7:31 AM | 0 Comment [s]

bnyk giler citer ak nk citer.. tapi topic hari ni aku nak citer bertajuk "dah sampai kl!!"
hahahahhaaa sengal x.. ok actually rancg nak bawa kereta sendiri dtg kl.. tpi nak jimat kan kos saya dan org lain,, aku terima offer my mentor untuk ikut je dye balik kl.. dari jb.. abes preview ak terus ikut dye.. n her husband, abg razif blnje murtabak kat jb tu.. n cincau.. eh silap! cendol! heee.... kelakar btol.. n time tu lah aku ternampak kia forte coupe kot... x sure.. dah abes mkn,, story mory ngn kak nini n abg razif,, terus gi umah mak abg razif untuk amek brg... wahahahaaa x tau la plak dorg nk bawa aku pi umh dorg.. segan aku... tapi aku wat mcm biasa,, salam senyum,,,,.. :) org bg air, minum.. bg kuih, makan.. org tanye, jawab!! hehehe tu je petua jgn bg segan.. wat mcm biasa je... lepas angkat brg sume,,,gerak kl.. fuhhh jem giler!!! area senawang kot.. org balik keje rasenye.. x pon buat jalan.. dah sampai umh kak ninie kat ampang,, kitorg pon naek.. n kak ninie said,, aishah jgn tido dulu.. akak masak jap.. wuuu aku happyy dpt makan kak ninie masak. lalalalaaa nasi goreng.. sedap.. with serunding daging from kelantan.. sedap jgak! mlm ni ade dinner ngn sifu!! tak sabar.. tak sabar jugak nak jumpa semua ke 7 7 leader yg ade... ;)


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.