//TAKE MY HEART
semilosemilonya!!
Thursday, June 14, 2012 @ 10:24 AM | 0 Comment [s]

:) smileooo!!! :)

selepas semuanya yg terjadi.. aku decide untuk lupakan je.. x payah ingat.. selagi aku ingat,, selagi tu aku rase aku x tenang..
huhh...
tapi untuk kesekian kalinya aku rasa aku mmg suka dye..  suke x membawa sebarang makna.. target tetap target.. ada lgi masa.. hahaa kadang2 pale otak aku ni bengong jugak..
rasa mcm nak dpt kan dye.. rasa mcm alaa biarlah dye tuhh.. hihihiiii tapi jelesss...and 1 thing aku dapt kesan kat diri aku.. aku sgt jeles..
ha tapi yg ni aku belum decide lagi sama ade aku nak kejar that guy, atau pon biarkan...  hihihihhihihiiiii                                                                                
tapi! HASRAT MEMBARA MEMBURU IMPIAN!
selepas ape yg dah timpa keluarga aku.. misi jutawan masih diteruskan!!



Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.