//TAKE MY HEART
pemalas betol!!!
Monday, May 28, 2012 @ 9:09 PM | 0 Comment [s]


Fuhhhh.,,… giler pemalas aku ni!! Mak!! Nape anak mak ni pemalas sangat?? Ish3..
Pemalas giler babas!!!! Pemalas tahap cipan! Ni perempuan ke pe.. argghhh tension aku ngan aku ni!!
Suruh study x nak! Suruh wat score a lembap! Tapi kan.. dalam pale otak aku ni dah xde nye nak study.. nak wat bisnes je keje.. tapi kak nini x suka orang yg xboleh multitasking! Hihihiii
So nak xnak aku kene terus gak study.. xnak target tinggi sgt untuk sem ni..

Aku kene struggle untuk subjek :

  1.     . Dah tentu sekali akaun!! Bkaf 1023!!
  2.     . Ofkos lah bahasa arab!! Bpls 1033
  3.    . Dan yang paling penting!!!sqqs 1013!! Statistic!!


Huwaa!!! Nak kawan2 matrik aku balik!! Hmmmm… korang!! Rindu korang!! Nak study ngan korang!! :’( aku sedih.. result aku teruk sgt!! Korang pon x tau kan.. yg korang tau.. fizaaa!! Aku sedihhh!! Hmm :’( nak kau!!!
Nak exam ni aku takkoot sgt! Seriously! Mane janji yg aku dh janji ngan mak n abah? Arghhh…
Boleh ke ni achieve?? Confuse! Tapi klo dah pemalas gila babas! Ape ton tak boleh! Mate ni! Asal masok bilik je, nak tido!!! Asal kuar je nak berjalan!! Eishhh ape ni!!!

Bosan nye klo terus mcm ni!!


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.