//TAKE MY HEART
24 may 2012 1:33 AM
Thursday, May 24, 2012 @ 1:33 AM | 0 Comment [s]


Argghhh… TENSIONEKA PALE HOTAK AKU NI!! MINGGU NI IS THE CRITICAL WEEK.. MY PENAT WEEK.. AND MY STRESS WEEK..
Hmm lupe nak bg salam.. adeihh ngantok nye.. ade 1 hari tu langsung x tido.. hmm malam esok nya langsung x boleh nak buat satu kerja pon.. fuhhh so stressful..
Sangat banyak assignment.. wahh.. aku lah orang paling busy di uum buat masa sekarang.. I need to do etnik assignment.. and my accounting project.. hmm aku bukan budak accounting pon.. adeihh..
From today…. Sebarang berkaitan ngan accounting aku dah benci! Aku pon x tau mcm ne aku boleh nak belajar accounting dari form 4 sampai matrik! Fuyyoohh.. mcm mimpi.. tapi mmg aku dah tawar hati pon…

Wat mase ni aku rase nak belajar bahasa Kelantan.. BUKAN NAK JADI ORANG KELANTAN OK!!
 actually bahasa dorang tu sgt unic.. tapi aku x boleh nak catch up dyorang punya bahasa.. heeeee
Aku kena WAKENABEB… bangang btol… one day I will do it to you too.. bengang betoll.. nangis kot.. argghh s***l….

Seronok jugak tido centre.. actually aku bukan tidur ponn… wakakakakaaa..
Tgok citer sampai pagi2 buta sampai kol 8 nak gi kuliah.. gi kuliah dari centre.. wahh gitu..  sambil wat keje tu.. tgok gak citer movie. hihihiii


Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.