//TAKE MY HEART
29 april 2012 1:22 AM
Sunday, April 29, 2012 @ 1:22 AM | 0 Comment [s]

today rase mcm x nak tido lagi.. padahal dah pukol 1:09am...
hmmm nak bg tau..... bahawasanya aku................ BOSAN.. hahaha
actually xde mood nak update blog.. esok jelah... for today.. hmm nak bg tau ni ha... jap.. tekan enter jap..
enter lagi..
enter 2 kali..

ok....

small things make me laugh!!

  • tengok kucing tengah tido ambil menelentangkan dirinya! u are so cute kucing!
  • pijak daun2 kering.. dan bunyi nya "krueeekkk"... wahaaa puas hati aku!
  • tengok couple tengah gadoh.. hmm lagi nak ketawa terbahak2... mcm dalam tv!
  • tengok sugar glidder dlm bilik aku ni tido! pastu jalan2 dlm bilik!! comel giler nak mampos!!!
  • rasa nak jatuh dalam bas sebb kena diri.. mmg time tu nak cover cun! mestilah kena gelak!! (bajet betol)..
  • tengah tengok orang tengah marah... ha time tu lah aku gelak.. sebabnye aku tak tau nak buat pape.. tu satu.. sau lagi.. aku takot kene marah.. bab tu lah aku ketawa!!
ada banyak lagi yang boleh buat aku ketawa.. benda2 orang x gelak aku gi gelak... sebb pada aku bende2 tu sume mmg patut kene gelak ngan aku.. pastu cde gunanya pon masam je.. tapi kalo muka aku masam... ha jgn tnye kenapa.. next entry aku bg tau 

 "what thing make me mad"/... 
now my mood happy...  yeay!!! 
so gudnyte.. mere naam aishawahid.. so goodbye!! luve you.. 

p/s: happy birthday to my brother!! 29/04/1991.. meskipun wa sakit hati ngan lu der.. tapi kdg2 lu ade something yg boleh wat wa gelak... ok bro... happy birthday.. lu dah tua.. wa bru 20 thun... lu dah 21.. hahaha itu maknenye wa tetap adik... :) ok bye...  tata





Older Post | Newer Post

Hye. Leave your footstep at my cbox. Please don't REMOVE CREDITS!. Replace this with your stupid welcome note. Thanks for visiting my blog.


Story About Stuff Links





Open Cbox


This template was created by aishawahid. Please inform me if I use your artwork but I did'nt mention your name. Thank You all for helping me :D Best view in Google Chrome only.